ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Προς 180 "πρόθυμους":Να ξέρετε ότι εσάς θα κυνηγήσουν πρώτα




Αργά οι γρήγορα θα γίνουν εκλογές και η συγκυβέρνηση των προθύμων θα πέσει.

Όσοι στήριξαν και στηρίζουν αυτή την πολιτική θα έχουν άδοξο πολιτικό τέλος.Αυτό το γνωρίζουν αλλά απ ότι φαίνεται δεν τους νοιάζει.Νομίζουν ότι θα πάνε απλά στα σπιτάκια τους και θα ησυχάσουν.

Δεν είναι όμως έτσι.Δεν θα έχουν πλέον την προστασία που τους παρέχει το υπάρχων σύστημα.

Στο διάστημα που θα δώσουν το φιλί της ζωής στην συγκυβέρνηση θα έχουμε την τελική εκτέλεση του σχεδίου εξαθλίωσης των Ελλήνων.Πολλοί νοικοκυραίοι θα χάσουν τα σπίτια τους,Άλλες οικογένειες θα δουν τα παιδιά τους να μεταναστεύουν.Οι συνταξιούχοι θα αδυνατούν με τις μειωμένες συντάξεις τόσο να φροντίζουν την υγεία τους όσο και να χαρτζιλικώνουν τις οικογένειες των παιδιών τους.Θα φανώ μακάβριος αν συνεχίσω να αναφέρω και άλλες συνέπειες που θα έχει αυτό το φιλί της ζωής που θα δώσουν οι "πρόθυμοι".

Να ξέρουν λοιπόν οι "πρόθυμοι" ότι θα είναι ο εύκολος πρώτος στόχος της οργής και θα είναι ανυπεράσπιστοι.Όλοι αυτοί οι Ψαριανοί και Μελάδες δεν θα έχουν καμιά κάλυψη.Οι Σαμαράδες και Βενιζέλοι θα κοιτάνε να σώσουν το δικό τους κεφάλι και όχι των Ψαριανών και Μελάδων.

Δεν έχω αμφιβολία ότι εσείς οι πρόθυμοι σκέφτεστε μόνο τον ευατούλη σας γιαυτό σας μιλώ για το δικό σας το καλό.Έτσι όπως εσείς σκέφτεστε τον εαυτούλη σας έτσι ακριβώς σκέφτονται και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.

Το δικό σας συμφέρον,που βάζετε πάνω απ όλα,είναι να τους καταψηφίσετε γιατί ο ένας χρόνος ζωής που θα τους δώσετε κάποτε θα τελειώσει.

Ξανασκεφτείτε το με τα δικά σας κριτήρια ατομικής επιβίωσης

                                     ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ

FantomaRimbaud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου