ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Η κυβέρνηση δεν χρειάζεται ψήφο εμπιστοσύνης

Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης την Δευτέρα από τη Βουλή. Δεν καταλαβαίνω γιατί η κυβέρνηση ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης, αφού είναι ολοφάνερο πως δεν έχει μόνο την εμπιστοσύνη της Βουλής αλλά και της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών.
Η πιο τρανή απόδειξη πως η κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ έχει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών είναι τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών του περασμένου Μαΐου.
Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ πήραν μαζί στις ευρωεκλογές το 30,74% των ψήφων των πολιτών που προσήλθαν στις κάλπες. Σχεδόν ο ένας στους τρεις ψηφοφόρους. Μιλάμε για μεγάλη εμπιστοσύνη.
Με δεδομένο πως η αποχή στις ευρωεκλογές έφτασε στο 41,78%, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έχουν την εντολή του 18% του εκλογικού σώματος.
Εντάξει, μπορεί μετά από τους 4 μήνες που μεσολάβησαν το ποσοστό να έχει πέσει στο 10-12% αλλά και πάλι η κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ έχει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών.
Κι επειδή χορτάσαμε από αναλύσεις για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζητά η κυβέρνηση, η σκληρή και απόλυτη πραγματικότητα είναι πως, σχεδόν τεσσεράμισι χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας μας, στην κυβέρνηση βρίσκονται ακόμα -και μαζί αυτή τη φορά- τα δυο κόμματα που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.
Αυτό τα λέει όλα.
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση.
Αλλά, κυρίως, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους Έλληνες.
pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου