ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Μπουρλοτιάζει την υφήλιο ο Βενιζέλος. Θα βομβαρδίσουμε την Μόσχα, ακόμα και μόνοι μας!


Οι εξελίξεις είναι δραματικές........
Μέχρι και πριν λίγη ώρα, είχαμε τα παρακάτω δεδομένα. Μετά την εγκαθίδρυση φιλοευρωπαϊκής, κυβέρνησης στην Ουκρανία, με την στήριξη των εκεί Νεο-ναζί, η Ρωσία αντέδρασε. Σε πρώτη φάση, στρατιώτες χωρίς διακριτικά που φέρονται Ρώσοι, έθεσαν υπό τον έλεγχο τους, κομβικά σημεία στην Κριμαία, και σήμερα ο Πούτιν πήρε επίσημη άδεια από την Βουλή του, να ρίξει και επίσημα χιλιάδες Ρώσων στρατιωτών στην Κριμαία, ίσως και στην Ανατολική Ουκρανία, που είναι ρωσόφωνοι και ρωσόφιλοι γενικά. ΗΠΑ, ΕΕ, αντιδρούν μουδιασμένα, ζητώντας πολιτική λύση, και αυτοσυγκράτηση από τον Πούτιν, στηρίζοντας την ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας.
Πριν 10 λεπτά, ο προεδρεύων των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, Ευάγγελος Βενιζέλος, πήρε από ότι ανακοίνωσε προσωπική πρωτοβουλία, και έδωσε τελεσίγραφο 48 ωρων στον Πούτιν, ώστε να αποσυρθούν από την Κριμαία, όλοι οι Ρώσοι φαντάροι. Στην δήλωση του αναφέρει χαρακτηριστικά:" Η Ρωσία το τελευταίο 48ωρο έχει παραβιάσει το διεθνές δίκαιο, και εισβάλλει στην Ουκρανική επικράτεια. Δεν είναι δυνατόν, να περιμένει την έγκριση των Ρώσων,η νέα δημοκρατική κυβέρνηση της Ουκρανίας. Έχει την έγκριση της ΕΕ και των ΗΠΑ, και αυτό είναι αρκετό. Και η αναφορά, περί κατάληψης της εξουσίας από νεοναζί, είναι ανακριβείς, αφού πρόκειται για "σοβαρούς Νεοναζί"

Και συνεχίζει την δήλωση του, σημειώνοντας: "Η Ελλάδα, εισηγήθηκε στο ΝΑΤΟ, αν δεν ανταποκριθεί ο Πρόεδρος Πούτιν στο τελεσίγραφο, να αναληφθεί από μεριάς της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στρατιωτική δράση κατά της Μόσχας. Δυστυχώς λάβαμε αρνητική ην απάντηση." Και η ανακοίνωση κλείνει με μία σοκαριστική εξέλιξη. "Η Ελλάδα, μετά την εκπνοή του 48ωρου και εφόσον δεν αποσυρθούν οι Ρώσσοι από την Κριμαία, θα αναλάβει μονομερώς στρατιωτική δράση. Θα βομβαρδίσουμε την Μόσχα, και την Αγία Πετρούπολη. Το κόστος της εν λόγω εκστρατείας, θα καλυφθεί από το πρωτογενές πλεόνασμα", επισήμανε, κλείνοντας!
Ήδη για να αυξηθεί το πρωτογενές πλεόνασμα, και να μπορέσουμε να βομβαρδίσουμε και το Ροστοφ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων, κύριος Θεοχάρης, ετοιμάζει εγκυκλίους, σύμφωνα με τις οποίες, θα φορολογούνται αναδρομικά από 1/1/2014, η χρήση αστικού οδοστρώματος (κάτι σαν διόδια στις πόλεις), αλλά και ο αέρας που αναπνέουμε με κριτήριο τον σωματότυπο του κάθε Έλληνα πολίτη!
Οι Ρώσοι, πανικόβλητοι, τρέχουν από σήμερα, στα καταφύγια, ενώ ο Πούτιν, ξεκλείδωσε τα πυρηνικά της Ρωσίας. Οι ΗΠΑ, σκέφτονται απλά να δολοφονήσουν τον Βενιζέλο

Η είδηση δεν είναι πραγματική, απλά με τον τρόπο της καυτηριάζει την εθελόδουλη στάση της ελληνικής κυβέρνησης. Άλλωστε ο Βενιζέλος και οι 10 φίλοι του εντός ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούν να φάνε τους άλλους 10 αντιφρονούντες που  έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ!
 anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου