ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ο νεοδημοκράτης

Γράφει ο mitsos175

Δυο λογιών ζώα έχουν απομείνει στην υπό κατάρρευση νέα δημοκρατία. Τα βολεμένα σκουλήκια και τα ανεγκέφαλα γίδια.

Ο νεοδημοκράτης δεν μοιάζει με τους άλλους. Δεν μιλάω γι' αυτούς που έφυγαν ενώ κάποτε ήταν στη ΝΔ. Μιλάω γι' αυτούς που προτίθενται να την ψηφίσουν σήμερα. Που παραμένουν ακόμα και μετά την καταστροφή της χώρας από τη συμμορία των γαλάζιων αρπακτικών.

Οι δεξιοί ποτέ δεν ήταν λογικοί ή ελεύθεροι. Πάντα ήθελαν ένα τσοπάνη, ένα βασιλιά. Φιλοβασιλικοί πολλοί απ' αυτούς δεν μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν μόνοι τους. Έπαιρναν πάντα γραμμή από τον εκάστοτε αρχηγό, ο οποίος κυβερνούσε "ελέω Θεού" μέχρι που έχανε. Χάρη σ' αυτή τη γραμμή γελοιοποιήθηκαν πολλάκις. Χάρη στη γραμμή Καραμανλή, όχι μόνο δέχτηκαν τον "αλήτη - προδότη Σαμαρά" αλλά τον έκαναν κι αρχηγό τους! Καλά να πάθουν.

Έτσι κατά τη διάρκεια των 40 χρόνων μας χάρισαν απλόχερα το γέλιο, όταν υπερασπίζονταν κάτι που προηγουμένως το είχαν πολεμήσει ή όταν πολεμούσαν κάτι το οποίο υπερασπίζονταν με πάθος πριν.

Γελοίοι υπήρχαν πάντα στη δεξιά, αλλά τον καιρό του Μνημονίου έγιναν η πλειοψηφία, λόγω αποχώρησης των υπολοίπων που είχαν κάποια ψήγματα αξιοπρέπειας. Μόνο ο Άδωνης φτάνει ως παράδειγμα για να αποδείξουμε τα όσα λέμε. Γλείφει τώρα αυτόν που πριν έβριζε. Αλλά δεν είναι μόνος του. Μετέγραφες πολιτικών σαλτιμπάγκων, αγκαλιές μπροστά στις κάμερες μισητών εχθρών και απατεώνες πλουτίζουν το βόθρο της Νέας Δημοπρασίας.

Ποιός δε ξεχνά ότι ο ίδιος ο Σαμαράς διέγραψε όσους ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο (Ντόρα) για να διαγράψει μετά όσους δεν ψήφισαν το δεύτερο! Ποιός δεν ξεχνά το Ζάππειο τις υποσχέσεις για τα χαράτσια και τελικά τη λεηλασία και το ξεπούλημα στους δανειστές με την καταστροφή εκατομμυρίων ανέργων, εργατών και συνταξιούχων.

Όσοι μένουν λοιπόν μετά από αυτή την πολιτική είναι ή παντελώς ηλίθιοι, ή τομάρια. Το να είναι εφοπλιστές, πλούσιοι, εργοστασιάρχες, το να έχουν κανάλια, ή αν είναι αποτυχημένοι πολιτικοί κηφήνες όπως ο Πάγκαλός, το καταλαβαίνω να ψηφίζουν ΝΔ σήμερα. Όπως κι όσοι έκλεψαν δημόσιο χρήμα, πήραν παράνομα επιδοτήσεις, βολεύτηκαν μέχρι 7ης γενιάς, γιατί είναι στενοί φίλοι, κόλακες, ή συγγενείς. Αυτοί έχουν λόγο να ψηφίσουν ΝΔ. Καταλαβαίνω γιατί λυσσάνε μήπως χαθεί η κουτάλα.

Αλλά όταν είναι κάποιος οτιδήποτε άλλο και επιμένει να το ρίχνει στη ΝΔ, ε τότε είναι σίγουρα βλάκας. Ευτυχώς δεν έμειναν πολλοί. Σε αυτές τις εκλογές τα ποσοστά της ΝΔ θα πέσουν κάτω του 20%. Οι δημοσκοπήσεις δεν λένε αλήθεια. Οι περισσότεροι έχουν φύγει γιατί δεν αντέχουν άλλη επιβάρυνση, άλλα μέτρα.

Και παρά το ότι έχει ένα φοβερό προπαγανδιστικό μηχανισμό, παρά το ότι ήδη επιχειρεί νοθεία με την ψήφο των νέων, ο κόσμος πρόκειται να τιμωρήσει τη ΝΔ και τα δεκανίκια της. Ακριβώς για όσα εγκλήματα διέπραξε. Αν επομένως βγει αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ, θα βγει λόγω της αγανάκτησης που υπάρχει, αγανάκτηση που φροντίζει η ίδια η ΝΔ να τροφοδοτεί με νέα οργή με τα όσα προκλητικά και παράλογα λέει αυτές τις μέρες. Η συντριβή είναι βεβαία και θα ακολουθήσει σύντομα το δρόμο του ΠΑΣΟΚ με τη Ντόρα στο ρόλο του ΓΑΠ. .
 tsak-giorgis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου