ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο "απίθανος" Σταύρος Θεοδωράκης

-Ο κύριος Καμμένος εκπροσωπεί ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές απόψεις στην Ελλάδα και αναρωτιόμαστε, νομίζω όχι μόνο εμείς αλλά και χιλιάδες άνθρωποι που ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ, τι θα βγάλει αυτή η σύμπραξη του κυρίου Τσίπρα με τον κύριο Καμμένο.
Aυτό δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζοντας την δυσφορία για την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Ο ίδιος Σταύρος δήλωνε προεκλογικά ότι είναι έτοιμος να συμπράξει με τον νικητή των εκλογών άσχετα εάν ήταν ο Σαμαράς ή ο Τσίπρας. Δηλαδή αν ο Καμμένος-πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή- είναι ακροδεξιός, ο Βορίδης, ο Πλεύρης και ο Μπαλτάκος είναι καθαρόαιμοι φιλελέ, δημοκρατικοί, φωτεινοί και ανοιχτόμυαλοι;

Ο Σταύρος δεν είναι ο ίδιος που είχε σπεύσει να αποκηρύξει τον Νίκο Δήμο που έγραφε το αυτονόητο: ότι δηλαδή πόσο στόκος μπορεί να είναι ένας λαός που στέλνει C-130 να παραλάβει το δήθεν άγιο φως από τα Ιεροσόλυμα και το υποδέχεται με τιμές αρχηγού κράτους;
Θέλουμε να πούμε ότι σ΄ αυτή εδώ την Κολομβία των Βαλκανίων η υποκρισία, τα μεγάλα λόγια και οι κωλοτούμπες περισσεύουν.

Ο Θεοδωράκης είχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να πάρει στο ΠΟΤΑΜΙ χρησιμοποιημένες πολιτικούς-σερβιέτες από άλλα κόμματα. Αλλά το έκανε. Δήλωνε επίσης πως αν πάρει 6% θα καθήσει σπίτι του. Κι όμως είναι παρόν και στη πρώτη γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου