ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα να ξεφορτωθεί τη μαφία του ΔΝΤ

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις των WikiLeaks σχετικά με την Ελλάδα, αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αυτό που υποστηρίζει το μπλογκ από την αρχή της κρίσης, είναι πέρα για πέρα αλήθεια και ότι δεν είναι άλλη μια θεωρία συνωμοσίας, όπως θέλει να βαφτίζει το κατεστημένο.

Επανειλημμένα έχει τονιστεί ότι οι παθογένειες της Ελλάδας αποτέλεσαν μόνο την απαραίτητη δικαιολογία για την εισβολή του ΔΝΤ και της ΕΧΔ. Μια εισβολή που είχε σαν στόχο να καταστρέψει συστηματικά την Ελληνική οικονομία στα πλαίσια του βάρβαρου νεοφιλελεύθερου πειράματος, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τις νέες συνθήκες. Δηλαδή, πετσόκομμα μισθών-συντάξεων, διάλυση εργασιακών δικαιωμάτων και κράτους πρόνοιας και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Οι αποκαλύψεις αποτελούν ένα πρώτης τάξεως απροσδόκητο δώρο, προκειμένου η κυβέρνηση Τσίπρα να ξεφορτωθεί την μία συνιστώσα, η οποία επιβάλει το βάρβαρο νεοφιλελεύθερο πείραμα: τους οικονομικούς δολοφόνους του ΔΝΤ.

Αν κλείσει ένα μέτωπο και μάλιστα αυτό που κατέχει την τεχνογνωσία καταστροφής εθνικών οικονομιών, τότε η υπόθεση "συστηματική καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας", μπορεί να πάρει άλλη τροπή και με τις κατάλληλες συμμαχίες που μπορούν να δημιουργηθούν πανευρωπαϊκά, ενάντια στο καθεστώς της Ευρωπαϊκής Χρηματοπιστωτικής Δικτατορίας.

Η κυβέρνηση Τσίπρα ας εκμεταλλευτεί τουλάχιστον αυτό, κατανοώντας όμως ότι ΔΝΤ και ΕΧΔ βρίσκονται στην ίδια πλευρά και ότι η υπόθεση "ελάφρυνση χρέους" είναι τα ψίχουλα που πέταξαν στον Τσίπρα για να υποταχθεί. Μόνο η διαγραφή του επονείδιστου χρέους με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Καθώς φαίνεται ότι το πείραμα έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα προκειμένου να ολοκληρωθεί εντός του 2016, οι αποκαλυπτικοί διάλογοι δείχνουν τους οικονομικούς δολοφόνους να βρίσκονται υπό πίεση, αφού θέλουν να ξεμπερδεύουν με την Ελλάδα και να ολοκληρώσουν με "επιτυχία" το πείραμα εντός χρονοδιαγράμματος. Η συνταγή Ντράγκι, με το οικονομικό πραξικόπημα το καλοκαίρι του 2015, φαίνεται ότι άρεσε στον Τόμσεν, που ανακάλυψε έναν τρόπο να εκβιάσει την Ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να περάσει όλα τα μέτρα, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Αυτό είναι ένα καλό σημάδι, καθώς φαίνεται ότι οι οικονομικοί δολοφόνοι, είτε του ΔΝΤ, είτε της ΕΚΤ, δεν ενδιαφέρονται πλέον να κρατήσουν τα προσχήματα και προσπαθούν να ολοκληρώσουν το πείραμα με οποιοδήποτε τίμημα. Η κυβέρνηση πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το γεγονός ότι οι δανειστές-εκβιαστές έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα.
 http://failedevolution.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου