ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Οι καραβανάδες του Στρατού συμφώνησαν για την παραχώρηση νησιών και βραχονησίδων. Απίστευτος “δoσιλογισμός”


Πέρα από κάθε καθεστωτική χροιά της φαντασίας καθυβρίζεται καθημερινά η Ελλάδα από άκρη σε άκρη των θεσμών και των κρατικών μηχανισμών της που πλέον είναι αδιακρίτως βέβαιο ότι ελέγχονται στο σύνολό τους από ακροδεξιούς φιλελεύθερους μηχανισμούς.
Το ξεπούλημα της Ελλάδας , ως δημόσιος χώρος, μπορεί να προχωρήσει ακόμη ένα βήμα παραπέρα.
 Μετά την υπογραφή και του Μνημονίου3 από τους εθνικιστές πατριώτες της μοναρχοφασιστικής ακροδεξιάς του Σαμαρά είχε ανοιχτή η υπόθεση της παραχώρησης του δημόσιου χώρου.
Η πράξη της πλήρους παραχώρησης έγινε χθες με την σύμφωνη γνώμη των καραβανάδων του στρατού (Υπουργείο Άμυνας) που συναίνεσαν στην παραχώρηση δημόσιου γεωγραφικού χώρου.
Μιλάμε για σχεδόν την μισή Ελλάδα.
Νησιά, βραχονησίδες κλπ μπορούν ανά πάσα στιγμή να παραχωρηθούν σε οποιονδήποτε και σε οποιοδήποτε κράτος , με τη σύμφωνη γνώμη των ακροδεξιών-μοναρχοφασιστών του Μνημονίου και των καραβανάδων του στρατού.   

Οι τρισάθλιοι καραβανάδες του στρατού στουμπωμένοι από μίζες και αγαθοεργίες στα βύσματα  , που  έχουν πάρει φωτιά από τις ασκήσεις κατά του πλήθους(για την αντίσταση του λαού πρόκειται), συμφώνησαν στην παραχώρηση δημόσιου χώρου. Απίστευτος δοσιλογισμός από έναν από τους πιο διεφθαρμένους κρατικούς μηχανισμούς, που σήμερα(όπως πάντα δλδ) όπως και οι υπόλοιποι μηχανισμοί είναι έρμαια των επικυρίαρχων του καθεστώτος του Μνημονίου.

Είναι οι ίδιοι οι καραβανάδες  που θωρούν  ότι αποτελούν συνέχεια ιστορικών στιγμών της ελληνικής ιστορίας καταθέτοντας στεφάνια στα μνημεία και παρελαύνοντας φωνάζοντας εθνικιστικά συνθήματα. Αλόγιστη και ανόητη φλυαρία από ξεπουλημένα ανδρείκελα.

Είναι τα ίδια ανδρείκελα που συμμετέχουν σε ασκήσεις ετοιμότητας κατά διαδηλωτών, είναι οι καραβανάδες που μαζί με τους γενίτσαρους της αστυνομίας εξασκούνται στην καταστολή λαϊκών αντιστάσεων όταν και άμα προκύψουν συνθήκες γενικευμένης αντίστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου