ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Όταν η Αργεντινή απέδειξε, ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι καν υποτελής, αλλά ξεπουλημένη!

Πέμπτη 31/7, σκάει το πρωί η είδηση ότι η Αργεντινή βρίσκεται σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας, αρχίζουν εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να πανηγυρίζουν για την χρεοκοπία της Αργεντινής, και βέβαια να βρίσκουν την ευκαιρία να δαιμονοποιήσουν κάθε πράξη αντίστασης στις "αγορές" , όπως και τον ΣΥΡΙΖΑ!

Η δήλωση που μας έκανε εντύπωση, ήταν αυτή της ανεκδιήγητης,κυβερνητικού εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη και συγκεκριμένα το παρακάτω απόσπασμα....:

"Η Ελλάδα αισθάνεται θλίψη για τα δεινά του λαού της Αργεντινής, στα οποία οδηγήθηκε από τις επιλογές των κυβερνήσεών του"

Με διάφορες παραφράσεις αυτό ήταν μετά το πνεύμα των δηλώσεων και άλλων στελεχών της ΝΔ στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πάνελ! Ήταν προφανές πως η δήλωση Βούλτεψη αποτελούσε γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου, του διδύμου Σαμαρά-Λαζαρίδη!

Και επειδή παρακολουθήσαμε τις διεθνείς αντιδράσεις και συγκεκριμένα αντιδράσει άλλων κρατών, δεν υπάρχει καμία χώρα εκτός της προσκυνημένης στις αγορές Ελλάδας, που να καταδίκασε την κυβέρνηση της Αργεντινής και να πήρε τόσο ξεκάθαρα θέση υπέρ των κερδοσκοπικών founds.

Η Ελλάδα, είναι η μόνη χώρα στον πλανήτη που επίσημα συμπαρατάχθηκε με τα "κοράκια' προτιμώντας να καταστρέψει εντελώς τις σχέσεις της με μία άλλη χώρα. Και η ειρωνεία είναι, ότι το κάνει η Ελλάδα που εδώ και τέσσερα χρόνια είναι το μεγαλύτερο θύμα των "κορακιών". Και τι δείχνει (και) αυτό;;

Ότι το πολιτικό δυναμικό που διαχειρίστηκε τις τύχες τις χώρας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, δρουν ξεκάθαρα ως υπάλληλοι αυτών των κερδοσκόπων, έχουν ξεπεράσει προ πολλού ακόμα και το στάδιο της υποτέλειας!

ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!
 
anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου