ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Σήμερα το απόγευμα η σύναξις των Γερμανοτσολιάδων στο Σύνταγμα. Η βρωμιά του Δεξιού Τομέα, εκβράζεται (και) στην Ελλάδα.



 Συνάντηση στο Σύνταγμα έχουν σήμερα το απόγευμα τα ακροδεξιά σταγονίδια , οι σταυροφόροι του ευρώ και του ΔΝΤ, στην Ελλάδα.
Με φασιστική αμφίεση, την  χωρίς πανό και σημαιούλες , όπως ακριβώς εμφανίζεται ο φασισμός ως έκφραση του Κράτους, με μπροστάρηδες γνωστά ανδρείκελα όπως η μπουμπούκος, ο Μητσοτακης, ο Θεωδοράκις , τα ΜΜΕ κλπ συγκεντρώνουν δυνάμεις και προθέσεις για την συγκρότηση ενός πόλου ανατροπής και εγκαθίδρυσης κυβερνήσεων υπαλλήλων ΔΝΤ στην  Ελλάδα , όπως κατάφεραν και έκαναν στην Ουκρανία με πραξικοπηματικό τρόπο όπως έκαναν στην Ελλάδα με το ολοκληρωτικό καθεστώς των Μνημονίων που η Ελλάδα έγινε "παράγραφος" του ΔΝΤ και των επικυρίαρχων Γερμανών της Ε.Ε.
Αυτό που θα συμβεί  σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα,  δεν είναι απλά μία γελοία έκφραση κάποιων ντόπιων υποτελών πολιτικών (Θεοδωράκις κλπ) και των ΜΜΕ που τους στηρίζουν και των ανόητων  κοινωνικά υποκειμένων ,  αλλά η στρατηγική επιβολή(χωρίς εκλογές ) ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος όπως έχει τοποθετήσει και αλλού(Ουκρανία κλπ) το ΔΝΤ και η Ε.Ε.
Στην Ουκρανία εμφανίσθηκαν και τα κατάφεραν με το ναζιστικό σχήμα του Δεξιού Τομέα όπου με πραξικόπημα απο τα κάτω κατάφεραν και εγκαθ΄θδρισαν μία φασιστική κυβέρνηση υπαλλήλων του ΔΝΤ(πχ κυβέρνηση Παπαδήμου), στη Βενεζουέλα προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν με το "κίνημα" "La Salida"(η έξοδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου